Ποιοι γράφτηκαν τελευταία

  • μέλος 435
  • μέλος 433
  • μέλος 429
  • μέλος 428
  • μέλος 424

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.

Νέα

Aκυρώσαμε το παζάρι Υπόμνημα

Μάιος
24

Λόγω κακοκαιρίας, ακυρώσαμε το παζάρι της προηγούμενης Κυριακής, παραλείψαμε όμως να ενημερώσουμε τα μέλη. Απολογούμαστε και ελπίζουμε να βρεθούμε σύντομα στο επόμενο παζάρι.

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Παζάρι στις 22 Μαϊου! Υπόμνημα

Μάιος
16

Αγαπητά μελεκούνια!!

 
Παζάρι στις 22 Μαϊου! Έλατε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να γνωριστούμε με τα νέα μέλη και να ανταλλάξουμε ό,τι μας περισσεύει που για τον άλλον θα φανεί χρήσιμο. Η συμμετόχη σας είναι απαραίτητη για την συνέχεια αυτής της προσπάθειας!
 
Σας περιμένουμε στην Πλατεία Διονυσίου στην Σολωμού Αλχαδέφ στην Παλιά Πόλη (μπαίνοντας από την πύλη που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της τάφρου, όλο ευθεία στο πάρκο). Ο χώρος μας άλλαξε για να διευκολύνουμε τη μεταφορά των προϊόντων μας και να είμαστε άνετοι γενικότερα!!
 

Κυριακή 22 Μαΐου λοιπόν, 11:00 η ώρα στην Πλατεία Διονυσίου!!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Παζάρι Κυριακή 10/4 Υπόμνημα

Μαρ
31

Αγαπητά μελεκούνια

Την Κυριακή 10/4 παζάρι 11:00 στην πλατεία Δωριέως έναντι Walk Inn!!

Σας περιμένουμε!!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο παζάρι μας!! Υπόμνημα

Φεβ
05

Το πρώτο παζάρι μας για φέτος θα γίνει 7 Φεβρουαρίου στην πλατεία Δωριέως έναντι Walk Inn στις 11:00. Σας περιμένουμε!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Το παζάρι μας Υπόμνημα

Δεκ
24

Τελικά άλλαξαν τα σχέδια! Το παζάρι μας θα γίνει στην πλατεία Δωριέως την Κυριακή 27/12 και ώρα 12:00!! Ο καιρός θα είναι καλός!! Σας περιμένουμε!!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Πρωτοχρονιάτικο παζάρι

Δεκ
17
Γεια σας!!! Το παζάρι μας θα γίνει την επόμενη Κυριακή 27/12 και ώρα 18:00 στην οπλοθήκη de Milly!!! Λέμε να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα με μουσική, φαγητό, τσαγάκι, ποτάκι αλλά κυρίως με την παρέα μας!! Φέρτε ό,τι μπορείτε κι αν δεν μπορείτε φέρτε τον εαυτό σας και την παρέα σας!! Θα ενημερώσουμε και με προσωπικό μήνυμα τις επόμενες μέρες!!! Καλές γιορτές! Τα λέμε!!
Posted By μέλος 281 διαβάστε περισσότερα

τα νεα απο το παζαρι της 22/11/2015

Νοε
23

Αγαπημενα μελεκουνακια μου,το παζαρι μας εγινε,ο καιρος πολυ καλος.Αποφασισαμε για το νεο παζαρι την κυριακη 20/12/2015 το οποιο θα ειναι και εορταστικο.Ελπιζω να ειμαστε περισσοτερα μελη για να επικοινωνησουμε,να ανταλλαξουμε αποψεις,να περασουμε καλα.Για το που θα γινει ,θα ενημερωθειτε με νεο μηνυμα,.,

Posted By μέλος 210 διαβάστε περισσότερα

Παζάρι την Κυριακή στις 12:00 Υπόμνημα

Νοε
19

Αγαπητά μελεκούνια,

το παζάρι μας θα γίνει όπως είπαμε την Κυριακή στις 12:00 στην πλατεία Δωριέως (πίσω από τον αγ. Φανούριο, έναντι walk inn)!

Σας περιμένουμε!!"

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Παζάρι tην Κυριακή 22/11 Υπόμνημα

Νοε
13

Αγαπημένα μελεκούνια!! 

Την Κυριακή 22/11 κατά τις 12 το μεσημέρι θα γίνει το παζάρι μας και η συνέλευσή μας!! Υπάρχουν τρεις πιθανοί χώροι διεξαγωγής! Αν ο καιρός είναι καλός θα γίνει στο θεατράκι στην Τάφρο.. αν όχι θα ενημερώσουμε σύντομα με μήνυμα!!

Τα λέμε!"

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Οκτ
24
"Λίγο πριν την εκδήλωση της Κυριακής, θα συναντηθούμε σήμερα, στο χώρο της Οπλοθήκης έναντι της ΔΕΗ, στις 5.30μμ, για να δούμε το χώρο, να αφήσουμε όποιος θέλει τα προϊόντα για το παζάρι και να συζητήσουμε όποιες εκκρεμότητες. Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή 25 του μήνα στις 5μμ στην Οπλοθήκη έναντι της ΔΕΗ, μπορεί να φέρει όποιος θέλει κάτι για να τσιμπίσουμε με τα χέρια! Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι εκεί για να καλοδεχτούμε το νέο κόσμο και να ενωθούμε καλύτερα σαν ομάδα! Όποιος είναι μουσικός είναι ευπρόσδεκτος να πάρει μέρος με τις μελωδίες του!"
Posted By μέλος 281 διαβάστε περισσότερα
Εγγραφή στο Νέα