Ποιοι γράφτηκαν τελευταία

  • μέλος 376
  • μέλος 364
  • μέλος 363
  • μέλος 343
  • μέλος 338

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.

Νεα

Παζάρι Κυριακή 27 Ιουλίου Υπόμνημα

Ιουλ
17

Tο επόμενο παζάρι του Μελεκουνιού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακη 27 Ιουλίου και ώρα 11:00 στην πλατεία Φώκιαλη.Να είμαστε όλοι εκεί!!!!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Νεο Παζάρι

Ιουλ
02

Την Κυριακη 6 Ιουλίου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί το παζάρι του Μελεκουνιού στην πλατεία Φώκιαλη

Παζάρι Υπόμνημα

Ιουν
10

Την Κυριακή,15 Ιουνίου και ώρα 11.00,έχουμε το παζάρι του Mελεκουνιού, στην πλατεία Φώκιαλη.

Αφού αποφάσισες να γίνεις μέλος του Δικτύου Ανταλλαγών Μελεκούνι, όπου κάθε μέλος είναι μοναδικό,είναι σημαντικό να έρθεις να γνωριστούμε κι από κοντά.

Ίσως σε προβληματίζει τι έχεις να προσφέρεις... Για αρχή μπορείς να κοιτάξεις λίγο γύρω σου,στο ίδιο σου το σπίτι,όπου σίγουρα θα έχεις πράγματα που,ενώ εσύ δεν χρησιμοποιείς εδώ κ πολύ καιρό, σε κάποιον άλλο ίσως φανούν χρήσιμα.Εσύ ο ίδιος-ια μπορείς να φανείς χρήσιμος-η σε κάποιο άλλο μέλος,προσφέροντάς του τις υπηρεσίες σου που ίσως έχει ανάγκη.
Ακόμα κ αν δεν είσαι έτοιμος να έχεις πάγκο,έλα να γνωρίσεις τα άλλα μέλη που κ αυτά όπως εσύ, αποφάσισαν να γίνουν μέλη σε αυτό το δίκτυο.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΕΓΩ!
Μόνο αν γνωριστούμε μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε.
Ακόμη κ αν δεν έχεις ξεκινήσει να είσαι ενεργός,απλά, έλα να δεις την εξέλιξη αυτού που επέλεξες να συμμετέχεις.

Γενική Συνέλευση Υπόμνημα

Ιουν
06

Το Σάββατο 7 Ιουνίου 18:30 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του δικτύου στο παντοπωλείο "μια ολιά" Βύρωνος 3 (κοντά στην πύλη της τάφρου) με θέμα την οργάνωση εορταστικού - ενημερωτικού παζαριού για τον πτώτο χρόνο ζωής και πορείας του Δικτύου Ανταλλαγών Ρόδου το μελεκούνι.

10ο Παζάρι Υπόμνημα

Μάιος
09

Το 10ο Παζάρι του "μελεκουνιού" θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο Φώκιαλη, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 11:30. Παρακαλούνται τα μέλη με πάγκο να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μέλος 4 (Γιώργος Στεφανίδης) που είναι υπεύθυνος παζαριού ή στο φόρουμ.

9ο Παζάρι Υπόμνημα

Απρ
17

Επόμενο παζάρι την Κυριακή του Θωμά. Γενική συνέλευση στις 13:00. Δηλώσεις για πάγκο στον υπεύθυνο παζαριού ή στο φόρουμ. Καλό Πάσχα!

8ο Παζάρι Υπόμνημα

Μαρ
28

Το 8ο Παζάρι του "μελεκουνιού" θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο Φώκιαλη, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρα 11:30. Παρακαλούνται τα μέλη με πάγκο να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μέλος 4 (Γιώργος Στεφανίδης) που είναι υπεύθυνος παζαριού.

Επειδή πρόκειται για νέο χώρο τα μέλη θα πρέπει να εξασφαλίσουν το δικό τους τραπέζι, πάγκο ή ότι άλλο χρειάζονται. Για βοήθεια (μεταφορά ή δανεισμό πάγκου) απευθυνθείτε στο φόρουμ.

Σύντομα θα είναι έτοιμη και η αφίσα για την προώθηση του παζαριού μας. 

Συνέλευση, Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 Υπόμνημα

Μαρ
21

Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 θα γίνει συνέλευση του δικτύου.

Ώρα: 11:30

Χώρος: Αρχαίο Στάδιο

Αναβολή παζαριού Υπόμνημα

Φεβ
01

Το αυριανό παζάρι δεν θα γίνει λόγω αδυναμίας εύρεσης χώρου. Σε κάθε περίπτωση θα γίνει γενική συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 11:00 στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Αν μέχρι τότε λυθεί το θέμα του χώρου θα πραγματοποιηθεί και το παζάρι και θα ενημερωθείτε με νέο μήνυμα για το μέρος και την ώρα. 

Εγγραφή στο Νεα