Ποιοι γράφτηκαν τελευταία

  • μέλος 452
  • μέλος 450
  • μέλος 443
  • μέλος 435
  • μέλος 433

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.

Νέα

Παζάρι - γουόρκσοπ

Δεκ
16
Το Δίκτυο Ανταλλαγών Ρόδου "μελεκούνι" με γιορτινή διάθεση και φανταστικές ιδέες σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι- παζάρι, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στον καφενέ "Πάμε Αντάμα" Σοφοκλέως 38, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Μιας και τα πορτοφόλια μας αδειάσανε από νωρίς (τελειώνει ο μισθός και περισσεύει μήνας) το ΔΑΡ “μελεκούνι” φρόντισε πριν από μας για μας. Οργανώνει παζάρι φροντιστήριο-εργαστήριο χριστουγεννιάτικων κατασκευών και όχι μόνο, με τη φοβερή και τρομερή οικονομική μέθοδο “φτιάχ' το μόνη σου, καν' το μόνος σου” γνωστή και ως DIY. Ελάτε να φτιάξουμε με απλά υλικά, τα δικά μας πολύτιμα στολίδια, με ό,τι έχουμε στο σπίτι και ό,τι βρίσκουμε εύκολα στο δρόμο. Εμείς θα είμαστε εκεί με τις ιδέες μας και κάποια υλικά κι εσείς έρχεστε με δικές σας ιδέες και ό,τι άλλο θέλετε για να βρεθούμε αντάμα. Θα κάνουμε κηροπήγια, στολίδια για το δέντρο, ιδέες για δέντρο και ένα σωρό άλλες κατασκευές!! Θα χρειαστούμε υλικά, όπως γυάλινα βάζα, ρετάλια από υφάσματα, χάντρες, κλωστές, πέτρες, ξύλα, κεράκια – ρεσό ή απομεινάρια από λαμπάδες – και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε Σας περιμένουμε όλες και όλους. Δεν χρειάζεται να είστε μέλη του Δικτύου Ανταλλαγών Ρόδου «μελεκούνι». Στην περίπτωση όμως που ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη, ας έχετε μαζί μια φωτογραφία σας (ακόμα και βάφτισης μας κάνει!!) και καλό είναι να ρίξετε πρώτα μια ματιά στις αρχές και στους κανόνες λειτουργίας του Δικτύου Ανταλλαγών Ρόδου "Μελεκούνι" που θα βρείτε στη σελίδα μας. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να γνωρίσουμε όσους και όσες έχετε κάνει το πρώτο βήμα αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας. Δίκτυο Ανταλλαγών Ρόδου "μελεκούνι" www.melekounia.gr https://www.facebook.com/melekounia/?fref=ts
Posted By μέλος 281 διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο workshop - παζάρι

Δεκ
14
Το Δίκτυο Ανταλλαγών Ρόδου "μελεκούνι" με γιορτινή διάθεση και φανταστικές ιδέες σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι- παζάρι, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στον καφενέ "Πάμε Αντάμα" Σοφοκλέως 38, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Μιας και τα πορτοφόλια μας αδειάσανε από νωρίς (τελειώνει ο μισθός και περισσεύει μήνας) το ΔΑΡ “μελεκούνι” φρόντισε πριν από μας για μας. Οργανώνει παζάρι φροντιστήριο-εργαστήριο χριστουγεννιάτικων κατασκευών και όχι μόνο, με τη φοβερή και τρομερή οικονομική μέθοδο “φτιάχ' το μόνη σου, καν' το μόνος σου” γνωστή και ως DIY. Ελάτε να φτιάξουμε με απλά υλικά, τα δικά μας πολύτιμα στολίδια, με ό,τι έχουμε στο σπίτι και ό,τι βρίσκουμε εύκολα στο δρόμο. Εμείς θα είμαστε εκεί με τις ιδέες μας και κάποια υλικά κι εσείς έρχεστε με δικές σας ιδέες και ό,τι άλλο θέλετε για να για να δημιουργήσουμε αντάμα. Θα κάνουμε κηροπήγια, στολίδια για το δέντρο, ιδέες για δέντρο και ένα σωρό άλλες κατασκευές!! Θα χρειαστούμε υλικά, όπως γυάλινα βάζα, ρετάλια από υφάσματα, χάντρες, κλωστές, πέτρες, ξύλα, κεράκια – ρεσό ή απομεινάρια από λαμπάδες – και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε Σας περιμένουμε όλες και όλους. Δεν χρειάζεται να είστε μέλη του Δικτύου Ανταλλαγών Ρόδου «μελεκούνι». Στην περίπτωση όμως που ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη, ας έχετε μαζί μια φωτογραφία σας (ακόμα και βάφτισης μας κάνει!!) και καλό είναι να ρίξετε πρώτα μια ματιά στις αρχές και στους κανόνες λειτουργίας του Δικτύου Ανταλλαγών Ρόδου "Μελεκούνι" που θα βρείτε στη σελίδα μας. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να γνωρίσουμε όσους και όσες έχετε κάνει το πρώτο βήμα αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας. Δίκτυο Ανταλλαγών Ρόδου "μελεκούνι" www.melekounia.gr
Posted By μέλος 281 διαβάστε περισσότερα

Διευκρίνηση

Νοε
09

Η διεύθηνση του Πάμε Αντάμα είναι Σοφοκλέως 38, Παλιά Πόλη. Εάν δεν το βρίσκετε καλέστε στο 6940201580 (Βίκυ)
Τα λέμε!

Posted By μέλος 281 διαβάστε περισσότερα

Παζάρι - Συνέλευση

Νοε
08
Αγαπητά Μελεκούνια. Μετά την καθιερωμένη καλοκαιρινή "κοιλιά" θα κάνουμε το παζάρι μας το ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11 και ώρα 4 μ.μ. στο Πάμε Αντάμα (πρώην Μάνταλα) https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B1-Pame-Antama-589799334564250/?fref=ts Θα σας περιμένουμε. Να έρθετε. Μας λείψατε!
Posted By μέλος 281 διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα από μέλος Συνάντηση-Συνέλευση Υπόμνημα

Οκτ
15
Αγαπητά Μελεκουνάκια, είμαι το μέλος 5, Μαρία Φιλίππου. Έχω φτάσει στο αρνητικό όριο των μελεκουνιών, περίπου -140 μελεκούνια, και ήδη χρωστάω σε άλλα μέλη μελεκούνια. Γι'αυτό το λόγο πρόκειται να δώσω διάφορα πράγματα που κρατούσα για κατασκευές, ή που δε μου χρειάζονται πια. Σας προσκαλώ όλους να έρθετε σπίτι μου (η διεύθυνση παρακάτω) την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα. Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 7. Μπορείτε να έρχεστε από τις 6 για να διαλέξετε τι θέλετε ή διαλέγετε και μετά τη συνέλευση. Υπόψην πως έχετε περιθώριο να ξοδέψετε μέχρι -150 μελεκούνια. Αν δηλαδή είστε στο -100 μελ, μην αγχώνεστε, έχετε ακόμη 50 μελ να ξοδέψετε! Επίσης, όσοι έχουν πολλά μελ, είναι ίσως ευκαιρία να τα ξοδέψετε για να μπορέσουν και πάλι να κινηθούν ανάμεσά μας αυτά τα μελεκούνια που έχετε μαζεμένα. Έχω πολλά πράγματα όπως: -μπογιές για τοίχο -υφάσματα -ρούχα -κοχύλια -κουρέλια για κατασκευές -βιβλία στα αγγλικά -χάντρες βιντάζ για κατασκευές -ξύλα από τη θάλασσα -πόσιμο κάρβουνο κατάλληλο και για σαπούνια -και άλλα πολλά αντικείμενα είτε χρήσιμα είτε διακοσμητικά. Εάν δεν θέλετε να πάρετε κάτι, είστε και πάλι ευπρόσδεκτοι για έναν καφέ, για να γνωριστούμε με τα νέα μέλη, να επανασυνδεθούμε με τα παλιά και να κάνουμε την πρώτη μας συνέλευση μετά το καλοκαίρι. Ελπίζω να βρεθούμε σύντομα! Μαρία. Τηλ: 6942 645354 Διεύθυνση: Θεοτοκοπούλου 14, κουδούνι Μαρία, απέναντι από την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου του Βενετοκλείου, δίπλα από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.
Posted By μέλος 281 διαβάστε περισσότερα

Aκυρώσαμε το παζάρι Υπόμνημα

Μάιος
24

Λόγω κακοκαιρίας, ακυρώσαμε το παζάρι της προηγούμενης Κυριακής, παραλείψαμε όμως να ενημερώσουμε τα μέλη. Απολογούμαστε και ελπίζουμε να βρεθούμε σύντομα στο επόμενο παζάρι.

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Παζάρι στις 22 Μαϊου! Υπόμνημα

Μάιος
16

Αγαπητά μελεκούνια!!

 
Παζάρι στις 22 Μαϊου! Έλατε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να γνωριστούμε με τα νέα μέλη και να ανταλλάξουμε ό,τι μας περισσεύει που για τον άλλον θα φανεί χρήσιμο. Η συμμετόχη σας είναι απαραίτητη για την συνέχεια αυτής της προσπάθειας!
 
Σας περιμένουμε στην Πλατεία Διονυσίου στην Σολωμού Αλχαδέφ στην Παλιά Πόλη (μπαίνοντας από την πύλη που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της τάφρου, όλο ευθεία στο πάρκο). Ο χώρος μας άλλαξε για να διευκολύνουμε τη μεταφορά των προϊόντων μας και να είμαστε άνετοι γενικότερα!!
 

Κυριακή 22 Μαΐου λοιπόν, 11:00 η ώρα στην Πλατεία Διονυσίου!!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Παζάρι Κυριακή 10/4 Υπόμνημα

Μαρ
31

Αγαπητά μελεκούνια

Την Κυριακή 10/4 παζάρι 11:00 στην πλατεία Δωριέως έναντι Walk Inn!!

Σας περιμένουμε!!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο παζάρι μας!! Υπόμνημα

Φεβ
05

Το πρώτο παζάρι μας για φέτος θα γίνει 7 Φεβρουαρίου στην πλατεία Δωριέως έναντι Walk Inn στις 11:00. Σας περιμένουμε!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα

Το παζάρι μας Υπόμνημα

Δεκ
24

Τελικά άλλαξαν τα σχέδια! Το παζάρι μας θα γίνει στην πλατεία Δωριέως την Κυριακή 27/12 και ώρα 12:00!! Ο καιρός θα είναι καλός!! Σας περιμένουμε!!

Posted By μέλος 108 διαβάστε περισσότερα
Εγγραφή στο Νέα